Zubni implant 99,99 evra, specijalna ponuda!

Neverovatna akcija za zubne implante, samo još ovaj mesec, prvih 10 koji se jave imaju krunicu gratis!
Da li Vam ovo zvuči primamljivo? Da, ali sigurno ima neka caka ?! Sve što zvuči jako primamljivo sigurno nije tako ?

implante-dental-spi
Cena implantata je u direktnoj vezi sa kvalitetom istih

Dragi posetioče sajta stomatološke ordinacije Dental Petrović, ja Ti se iskreno izvinjavam što u ovom tekstu nećeš naći implante za 99,99 evra ( kao ni u ordinaciji Dental Petrović, NIKADA) i što te je privukao ovaj pompezni naslov. Slobodno možeš sad da prestaneš sa čitanjem i odeš. Za one znatiželjne koje žele da saznaju ZAŠTO – potrudiću se da dam jasan i brz odgovor.
Kada odlučite da saznate na netu cenu implantata, pojaviće Vam se brojni sajtovi koji nude zubne implante na popustu, na raznim akcijama još samo ovaj mesec, za određeni broj ugrađenih implantata jedan ili dva gratis. Priznajte, zato ste i kliknuli na ovaj tekst. Ali, ono što se ne navodi u tim oglasima je PROIZVOĐAČ implantata koji je na popustu ili na neverovatnoj akciji od samo 99,99 evra.
Pošto ja nisam prodavac implantata, nije mi cilj da za godinu dana prodam 10000 implantata i da nestanem sa lica Zemlje. Ili da prodam 500000 implantata za 5 godina i zatvorim fabriku implantata.
Moja uloga je dosta skromnija – ja želim da svojim pacijentima nadoknadim nedostajuće zube NAJBOLJIM i NAJKVALITENIJIM implantima za ULOŽENI NOVAC. Zato smo u ordinaciji Dental Petrović izabrali da ugrađujemo samo zubne implante koji su na tržištu preko 20 godina i čiji proizvođači nemaju nameru da nestanu tek tako. Zato koristimo samo implante čija je uspešnost u periodu preko 20 godina 95 %.

Zubni implantat, suprastruktura i krunica
Zubni implantat, suprastruktura i krunica

Svi implanti se po cenovnom rangu mogu podeliti na 3 kategorije: Premium, Budget i Low cost implante. Cena je u direktnoj srazmeri sa kvalitetom istih implantata i to iz sledećih razloga:
1. Premium implanti su izrađeni samo od Titana, bez primesa drugih legura. Zato je njihova biokompatiblnost najveća i mogućnost odbacivanja implantata je najmanja. Kako se cena implanta spušta, tako proizvođač procenat Titanijuma smanjuje i zamenjuje sa nekim jeftinijim legurama. Kod low cost implantata procenat Titanijuma je najmanji i njihova dugoročna biokompatibilnost je upitna.
2. Premium implanti imaju spoljašnju površinu implanta savršeno pripremljenu za što bolje srastanje sa kosti. Kod pojedinih premium implantata ćelije novostvorene kosti se javljaju već nakon 2 sata od ugradnje implantata. Zato je moguće na premium implantima izraditi definitivnu krunicu vec nakon 4 nedelje. U nekim izuzetnim slučajevima i odmah nakon ugradnje implantata. Što se cena implanta spušta, ta spoljašnja površina implanta je jednostavnije pripremljena i vezivanje implanta za kost se odvija sporije. Mogućnost izrade definitivne krunice je nekada moguće tek nakon 4-6 meseci.
3. Garancije i sertifikati premium proizvođača – Svi premium proizvođači zubnih implantat su na tržištu preko 40 godina i oni su i osnivači implantologije. Svojim istraživanjima i ulaganjem u poboljšanje svakog novog implanta kojeg proizvedu doprinose i daljem usavršavanju ove najmlađe stomatološke nauke. Premium proizvođači za sve ugrađene implante daju garanciju i sertifikate kojim garantuju kvalitet svake komponente, tzv. Implant Pasoš. Sve premium kompanije su se obavezale da će imati proizvedene sve protetske komponente koje odgovaraju već ugrađenim implantima u narednih 100 godina. Low cost proizvođači implantata su na tržištu svega par godina i njihovo dugoročno prisustvo i dostupnost svih mogućih komponenti nije sasvim sigurno.
4. Protetski delovi ( suprastrukture na cementiranje ili šrafljenje, ravne ili pod uglom, titanijumske ili keramičke) kod premium implantata su tako dizajnirane da bez ikakvih napona ulaze u implant, čime se čuva kost oko implantata. Dostupnost različitih proteskih komponenti kod premium implantata je neuporedivo veća nego kod low cost implantata. To znači sa premium implantima možemo da pacijentu pruzimo najbolje rešenje za svaku moguću situaciju nedostatka zuba i kosti.

cena zubnih implantata
Našim pacijentima nudimo samo najbolje i najkvalitetnije zubne implante

Premium implante koje koristimo u ordinaciji možete da saznate više na sledećem linku.
Za pojedine situacije koristimo i Budget implante. Odabrali smo jednog proizvođača, zašto baš njega i kada je moguće koristiti budget implante, možete saznati na sledećem linku.
Low cost implante NIKADA nećemo nuditi našim pacijentima, više o njima saznajte na nekom drugom mestu.
Ja sam sigurna da će se na tržištu, nakada, pojaviti i zubni implanti koji će koštati samo 99,99 evra i da će krunica ići gratis u nekom od paketa, ali u stomatologiji, kao i u životu, važi staro pravilo – koliko para, toliko i muzike. Ako iz bilo kog razloga se odlučite za neki od low-cost implantata, budite samo sigurni da ste upoznati sa svim prednostima i manama predložene implantološke i protetske terapije , proizvođaču implantata kao i o kvalifikacijama tima implantolog-protetičar.

Za sve ostalo, mi Vam rado stojima na rasapolaganju!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s