Premium zubni implantati

PrintU današnjoj implantologiji postoje dva lidera u proizvodnji zubnih implantata koja se nadmeću za primat najboljeg.

To su Straumann ( Švajcarska) i Nobel Biocare (Švedska). I to takmičenje traje već decenijama.  Nama stomatolozima i Vama pacijentima to itekako koristi, jer se njihovi proizvodi samo usavršavaju a finalni proizvod – zubni implant je sve bolji, sve uspešniji.

Nobel+Biocare+logo+jpg+color+big_r_tcm269-27410 Ovi proizvođači implantata su prošli daleki put od početka primene implantata, kada su zubni implanti bili samo obični titanijumski šrafovi do današnjih implantata koji na svojoj površini imaju specijalne “premaze” koji podstiču proizvodnju kosti oko implanta i brže vezivanje i srastanje za kost u kojoj su ugrađeni.  Najskuplji implantati Vam nude SIGURNOST da je njihov proizvod prošao uspešno test vremena i ogroman broj uspešno ugrađenih implantata.

Uspešnost vodećih proizvođača implantata u svetu (Straumann i NobelBiocare)  je 95% u periodu od 40 godina!

Oba proizvođača su počela da daju doživotnu garanciju na ugrađene zubne implantate, vreme izrade nadoknade nakon ugradnje implanta je značajno skraćeno, tako da se u izvesnim slučajevima nadoknada može izraditi odmah po ugradnji implanta.  Široka paleta različitih zubnih implantata i suprastruktura na njima, omogućava izradu od najednostavnijih solo krunica na implantima pa do najkomplikovanijih kompjuterski izrađenih mostova.

Već više od 40 godina pacijenti koriste zubne implantate ovih proizvođača a 90 % oralnih i maksilofacijalnih hirurga na svetu, koristi upravo ove zubne implante.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s